Back to top

CREATIVE CONNECTOR

  /  ARTISTES   /  Nerea Coll

Nerea Coll

Gràcies al seu passat i experiència com a productora, es va especialitzar en les arts escèniques i visuals, música i festivals d'arts, ja que realitza els reportatges oficials de festivals com Viñarock, Arenal Sound, Festival de les Arts, ENSEMS (Música contemporània), Granada Sound , Cabo de Plata, Interestelar, etc. I festivals de teatre, dansa i circ nacionals i internacionals com Les articulés, MAC, Malabara't, Festival Internacional de Carrer de Vila-real, etc. A més, realitza diverses col·laboracions amb companyies d'arts en projectes escènics i creatius i investigacions visuals.
D'altra banda i mantenint la mateixa essència en el treball, realitza encàrrecs destinats a publicitat, lookbooks, premsa i similars; fins i tot gaudeix molt dins de la intimitat i de la cura que ofereix el resultat de la fotografia d'estudi, per això també realitza encàrrecs per a diferents marques, productes i campanyes publicitàries apostant per una imatge neta, essencial, precisa, acurada i directa, sent fidel als materials i colors del producte.
Finalment queda destacar la seva faceta viatgera, li agrada conèixer cultures, descobrir mirades, respirar altres aires i amarar-se de nous paisatges; imatges i camins que comparteix a través de les seves xarxes socials creant així un diari fotogràfic personal on el seu treball, la seva mirada i les seves vivències són els protagonistes.