Back to top

CREATIVE CONNECTOR

  /  ARTISTES   /  Daniel Belinchón Barrera

Daniel Belinchón Barrera

Daniel és sociòleg, gestor i productor cultural, coordinador de l'aula de fotografia de l'UJI 2001-1012, director del festival "Imaginària, Fotografia en Primavera" 2003-2016.
Les seves àrees de treball són el disseny, coordinació i gestió d'esdeveniments relacionats amb l'exhibició de col·leccions de fotografia i la divulgació de l'obra fotogràfica d'artistes nacionals i internacionals en esdeveniments com Imaginària, fotografia en primavera, per la Universitat Jaume I, o Reflexiva , Mostra fotogràfica de Vila-real. També desenvolupa projectes de recerca sobre la importància que la fotografia i la comunicació audiovisual tenen en la societat actual, així com cursos, tallers, xerrades i conferències.
Coordinació i direcció tècnica del projecte expositiu de la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I (2003-2013). Direcció i coordinació del programa de formació no reglada de l'Aula de Fotografia de la Universitat Jaume I. En l'actualitat treballa com a gestor cultural i productor freelance, amb especial dedicació a la realització de projectes culturals basats en la fotografia i la imatge fixa per a institucions públiques , en col·laboració amb empreses privades i col·lectius de creadors.